Els nous espònsors s’han fet públic durant la presentació dels 21 equips de l’entitat esportiva local.

BDO Abogados i Solventis són els nous patrocinadors oficials del Club de Rugby Sant Cugat per aquesta temporada 2016-2017. Així s’ha fet públic aquest dissabte, 5 de novembre, a la tarda, durant la presentació dels 21 equips de l’entitat esportiva local, a la ZEM La Guinardera.

«Quan la junta directiva actual vam fer-nos càrrec del club vam dir que treballaríem per trobar un o dos patrocinadors potents; que volíem pujar el primer equip a Divisió d’Honor; consolidar totes les categories de l’entitat, i tenir un bar propi a la instal·lació. Anem complint tot allò que ens havíem proposat». Maurici Benito, president del Club de Rugby Sant Cugat, ha fet aquestes declaracions al TOT Sant Cugat en la presentació dels 21 equips de l’entitat per aquesta temporada 2016-2017.

El president del Club de Rugby Sant Cugat ha lliurat una samarreta a les dues empreses patrocinadores, que han estat representades pels santcugatencs Miguel Pelayo, director de legal de BDO Abogados, i Susana Armingau, directora de Solventis.

Fuente: Tot Sant Cugat